PH850SS Hordozható pH mérő készlet élelmiszerhez - Watertech Vízanalitikai Webáruház

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Termékek > Hordozható eszközök


PH850SS Hordozható pH mérő készlet élelmiszerhez

180.213 Ft Kosárba
 
Az Apera Instruments PH850-SS hordozható pH-mérőt kifejezetten élelmiszer minták és más félszilárd anyagok mérésére tervezték. A LabSen® lándzsa elektródja tartós élelmiszer minőségű rozsdamentes acél,a szilárd elektrolit és a hosszú élettartamú elektród meggátolja a szonda szennyeződését.

A PH850-SS hordozható pH mérő  ± 0,01 pH-pontosságú.Használható 0–14 pH-tartományban.
Hőmérsékleti tartománya: –5–80 °C (23–176 °F), automatikus kalibrálás automatikus felismeréssel akár 12 féle pufferoldat, Auto. Temp. Kompenzáció, és támogatja a stabil olvasási / automatikus tartási módot. A mérő digitális szűrőtechnológiája javítja a válaszidőt és a pontosságot.

Intelligens funkciók: Az intelligens öndiagnosztika a tartományon kívüli mérésekre, a helytelen kalibrálásra és az elektróda tiltásárat. Egyéb funkciók közé tartozik az auto. kalibrálás, automatikus. zár, egyszerű paraméterbeállítás, pH-elektróda dőlés kijelzője, automatikus. kikapcsolás stb.

Megbízható szerkezeti kialakítás: az összecsukható állvány lehetővé teszi asztali mérőként történő használatát; a puha szilikon tok jó tapadást biztosít; csatlakozó védősapka, IP57 vízálló; 3 AA elem tápellátása. 
A mérő RoHS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és 2 éves garanciával rendelkezik (6 hónap az elektródra).

A készlet tartalma

  • PH850SL pH mérő
  • Labsen elektróda
  • Kalibrációs oldatok (pH 7.00; pH 4.00)  50ml

  •  
     
    Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz