PH850PW Hordozható pH mérő készlet szűrt vízhez - Watertech Vízanalitikai Webáruház

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Termékek > Hordozható eszközök


PH850PW Hordozható pH mérő készlet szűrt vízhez

164.846 Ft Kosárba
 
Az Apera Instruments PH850-PW hordozható pH-mérőt szűrt víz (ivóvíz, RO, desztillált és alacsony ionkoncetrációjú stb.) professzionális mérésére tervezték. A LabSen 803 3 -in-1 üveg pH / hőmérsékletelektród kettős érzékelő, amely a szűrt vizek pontos és gyors mérését minden eddiginél könnyebbé teszi. Stabil leolvasás 30 másodperc alatt. Az egyedülálló LabSen kék félgömb alakú üvegmembrán gyorsabb válaszadási sebességgel, jobb megismételhetőséggel rendelkezik és szilárd felépítésű - nagymértékben ellenáll az általános behatásoknak (teljesen különbözik a törékeny, hagyományos üvegbuborék membrántól).

A PH850-PW hordozható pH mérő  ± 0,01 pH-pontosságú.Használható 0–14 pH-tartományban.
Hőmérsékleti tartománya: –5–80 °C (23–176 °F), automatikus kalibrálás automatikus felismeréssel akár 12 féle pufferoldat, Auto. Temp. Kompenzáció, és támogatja a stabil olvasási / automatikus tartási módot. A mérő digitális szűrőtechnológiája javítja a válaszidőt és a pontosságot.

Intelligens funkciók: Az intelligens öndiagnosztika a tartományon kívüli mérésekre, a helytelen kalibrálásra és az elektróda tiltásárat. Egyéb funkciók közé tartozik az auto. kalibrálás, automatikus. zár, egyszerű paraméterbeállítás, pH-elektróda dőlés kijelzője, automatikus. kikapcsolás stb.

Megbízható szerkezeti kialakítás: az összecsukható állvány lehetővé teszi asztali mérőként történő használatát; a puha szilikon tok jó tapadást biztosít; csatlakozó védősapka, IP57 vízálló; 3 AA elem tápellátása. 
A mérő RoHS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és 2 éves garanciával rendelkezik (6 hónap az elektródra).

A készlet tartalma

  • PH850PW pH mérő
  • Labsen 803 pH Elektróda
  • Kalibrációs oldatok (pH 7.00; pH 4.00)  50ml
  • Táska

  •  
     
    Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz