PH850DP Hordozható pH mérő készlet tejiparhoz - Watertech Vízanalitikai Webáruház

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Termékek > Hordozható eszközök


PH850DP Hordozható pH mérő készlet tejiparhoz

133.223 Ft Kosárba
 
Az Apera Instruments PH850-DP hordozható pH-mérőt tejtermékek (tej, joghurt, író tejszín stb.) és más folyékony ételek, például lekvár, BBQ szósz, szirup stb. professzionális pH-mérésére tervezték. A LabSen 823 3 -in-1 üveg pH / hőmérsékletelektród kettős érzékelő, amely a tejtermékek pontos és gyors mérését minden eddiginél könnyebbé teszi. Mondjon búcsút az eltömődött érintkezőknek és az ingadozó leolvasásoknak. Az egyedülálló LabSen kék félgömb alakú üvegmembrán gyorsabb válaszadási sebességgel, jobb megismételhetőséggel rendelkezik és szilárd felépítésű - nagymértékben ellenáll az általános behatásoknak (teljesen különbözik a törékeny, hagyományos üvegbuborék membrántól).

A tejiparban használható PH850-BR hordozható pH mérő  ± 0,01 pH-pontosságú. 0–14 pH-tartományban.
Hőmérsékleti tartománya: –5–100 ° C (23–212 ° F), automatikus kalibrálás automatikus felismeréssel akár 12 féle pufferoldat, Auto. Temp. Kompenzáció, és támogatja a stabil olvasási / automatikus tartási módot. A mérő digitális szűrőtechnológiája javítja a válaszidőt és a pontosságot.

Intelligens funkciók: Az intelligens öndiagnosztika a tartományon kívüli mérésekre, a helytelen kalibrálásra és az elektróda tiltásárat. Egyéb funkciók közé tartozik az auto. kalibrálás, automatikus. zár, egyszerű paraméterbeállítás, pH-elektróda dőlés kijelzője, automatikus. kikapcsolás stb.

Megbízható szerkezeti kialakítás: az összecsukható állvány lehetővé teszi asztali mérőként történő használatát; a puha szilikon tok jó tapadást biztosít; csatlakozó védősapka, IP57 vízálló; 3 AA elem tápellátása. 
A mérő RoHS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és 2 éves garanciával rendelkezik (6 hónap az elektródra).A készlet tartalma

  • PH850DP pH mérő
  • Labsen 823 pH Elektróda
  • Kalibrációs oldatok (pH 7.00; pH 4.00)  50ml
  • Táska

  •  
     
    Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz