PH850BR Hordozható pH mérő készlet italgyártáshoz - Watertech Vízanalitikai Webáruház

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Termékek > Hordozható eszközök


PH850BR Hordozható pH mérő készlet italgyártáshoz

133.223 Ft Kosárba
 
 • LabSen 213 Professional 3 az 1-ben üveg pH/hőmérséklet elektródával, amely a sörfőzés és az italkészítés (sör, bor, gyümölcslé stb.) professzionális minőség-ellenőrzéséhez készült, jól működik magas hőmérséklen is.
 • Hosszú élettartam, kb. 1000-szer képes mérni a HF-tartalmú oldatot. (teszt körülményei: 25 ℃, 1% HF koncentráció, teszt periódus 1 perc)
 • Intelligens funkciók: A tartományon kívüli értékek öndiagnosztikája és az elektróda letiltása, automatikus kalibrálás, elektróda dőlés kijelzése, automatikus. kikapcsolás, egyszerű paraméterbeállítás
 • Robosztus szerkezet: IP57 vízálló; A puha szilikon tok szilárd és kényelmes fogást biztosít

Az Apera Instruments PH850-BR hordozható pH-mérőt sör, bor, gyümölcslé stb. profi pH-mérésére tervezték. A  LabSen 213 3 az 1-ben üveg 
pH/hőmérséklet elektród hosszú élettartamú. Szabadalmaztatott pH/hőmérséklet kettős érzékelő, így a folyadék pontos pH mérése minden eddiginél könnyebbé válik. Kiválóan működik a magas hőmérsékleten, így nem kell várnia, hogy az italminták lehűljenek. Az egyedülálló LabSen kék félgömb alakú üvegmembrán gyorsabb reagálási sebességgel, jobb megismételhetőséggel rendelkezik és szilárd felépítésű - nagymértékben ellenáll az általános behatásoknak (teljesen különbözik a törékeny, hagyományos üveg membránoktól).

A sörgyrtásban is használható PH850-BR hordozható pH mérő  ± 0,01 pH-pontosságú. Mérési tartomány 0–14 pH.
Hőmérsékleti tartománya: –5–100 ° C (23–212 ° F), automatikus kalibrálás automatikus felismeréssel akár 12 féle pufferoldat, Auto. Temp. Kompenzáció, és támogatja a stabil olvasási / automatikus tartási módot. A mérő digitális szűrőtechnológiája javítja a válaszidőt és a pontosságot.

Intelligens funkciók: Az intelligens öndiagnosztika a tartományon kívüli mérésekre, a helytelen kalibrálásra és az elektróda tiltásárat. Egyéb funkciók közé tartozik az auto. kalibrálás, automatikus. zár, egyszerű paraméterbeállítás, pH-elektróda dőlés kijelzője, automatikus. kikapcsolás stb.

Megbízható szerkezeti kialakítás: az összecsukható állvány lehetővé teszi asztali mérőként történő használatát; a puha szilikon tok jó tapadást biztosít; csatlakozó védősapka, IP57 vízálló; 3 AA elem tápellátása. 
A mérő RoHS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és 2 éves garanciával rendelkezik (6 hónap az elektródra).A készlet tartalma

 • PH850BR pH mérő
 • Labsen 213 pH Elektróda
 • Kalibrációs oldatok (pH 7.00; pH 4.00)  50ml
 • Táska

 •  
   
  Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz