PC60-Z Smart kombinált teszter - Watertech Vízanalitikai Webáruház

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Termékek > Kézi teszterek


 
ZenTest-Smart app letöltése


Az Apera PC60-Z Smart multifunkciós teszter egy újgenerációs termék, amely a tökéletes vízelemzés érdekében készült. A pH, a vezetőképesség (EC), a TDS (ppm), a sótartalom (ppt), az ellenállás és az ORP (külön ORP szonda szükséges) professzionális mérése könnyebb, mint valaha. Csatlakoztassa a tesztert az okostelefonjához a ZenTest mobilalkalmazásban a Bluetooth segítségével (ingyenes letöltés az Apple és a Google Play App Store áruházban), és néhány érintéssel elérhető a professzionális vízminőségi tesztek elvégzéséhez. Töltse le és próbálja ki a ZenTest alkalmazást demo módban!
Felhő alapú adatkezelő rendszer - lehetővé teszi a teszt adatok rögzítését, kezelését és megosztását, így soha nem kell aggódnia az adatvesztés miatt.
Átfogó információs kijelző - 4 típusú mérési megjelenítési mód, amelyek különböző helyzetekben szolgálják Önt.

Újratervezett cserélhető pH-szonda - tartósabb és könnyebben használható: az új dupla átvezetős  kék érzékelő jelentősen csökkenti az eldugult vezető esélyét. Teljes mértékben kiküszöböli az érzékelőn belüli bármilyen légbuborék képződésének lehetőségét, ideálissá téve az összetett vagy szennyezett oldatok mérését és biztosítja a stabil mérést. A lándzsa pH-szonda (PH60S-DE szilárd minták esetén) és a sík pH-szonda (PH60F-DE a sík felület vizsgálatánál) kompatibilis a teszterrel, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek.

Hibrid kialakítás - az okostelefon akkumulátora lemerül? Semmi gond. Ez a termék klasszikus tesztelőként is használható, okostelefonhoz való csatlakozás nélkül.

A hordtáska tartalma:
PC60-Z teszter, kalibráló oldatok (pH 7,00, pH 4,00, 1413μS / cm, 12,88 mS / cm), kalibráló flakonok, tárolóoldat, 4 * AAA elem, nyakba akasztó és kézikönyv.
Számos különböző funkció a ZenTest alkalmazásban.

• A pH, a vezetőképesség, a TDS, a sótartalom, az ellenállás és a hőmérséklet mérése még soha nem volt ilyen egyszerű.  ORP mérése is lehetséges (az ORP60-DA szonda szükséges)
• Felhő alapú adatkezelő rendszer - lehetővé teszi a teszt adatok rögzítését, kezelését és megosztását , és soha nem kell aggódnia az adatvesztés miatt.
• Átfogó információs kijelző - 4 típusú mérési megjelenítési mód, amelyek különböző helyzetekben szolgálják Önt.
• Újratervezett pH-érzékelő - tartósabb és könnyebben használható.
• Hibrid kialakítás - Ez a termék klasszikus tesztelőként is használható, okostelefonhoz való csatlakozás nélkül.
A táska tartalma
  • PC60-Z teszter
  • Kalibráló folyadék (pH 7/ pH 4, per 50 ml)
  • Kalibráló folyadék (1413 μS/cm; 12.88 mS/cm, per 50 ml)4 db kalibráló flakon
  • 3M KCL Elektróda tároló folyadék
  • Nyakba akasztó


Garancia: 2 év, 6 hónap a lándzsa szondára

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz